je1.jpg
 

BED & BREAKFAST

JOMFRUENS EGEDE


 

SIDSTE NYT

JAGTHYBLEN ER ÅBEN!

HISTORISKE VÆRELSER ÅBNER I JULI 2019!

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN!

 
 
Jagthyblen_værelse.jpg

JAGTHYBLEN

Efterårtilbud !
OVERNATNING I DOBBELTVÆRELSE

PRIS PR. GÆST KR. 325

‘GOOD MORNING BAG’ - m/MORGENLÆKKERIER BRAGT TIL DØREN
KR. 125 PR. GÆST

[GÆLDER fra 4. august - 30. september]

Hovedhus front.jpg

Sommerpakken på ‘Egede’

OVERNATNING I DOBBELTVÆRELSE
MIDDAG PÅ HERREGÅRDENS SOMMER POP-UP RESTAURANT
STORT MORGENBORD
ADGANG TIL VILDMARKSBAD & SAUNA

Fra 1. juli - 4. august

Fra DKK 1195

 
 
 

Egede’s boutique B&B byder velkommen til historisk hus med gak, løjer og afslapning - samt fokus på rustik gastronomi & andet der blot smager godt!

Besøg os blandt markerne, tæt på skoven - og midt i naturen

NEWS! Vildmarksbadet & panorama sauna’en er klar til jer !

 
 

Overnat i ét af de 15 historiske værelser i hovedbygningen, som alle er velbevaret og individuelt indrettet – eller i “Jagthyblen” som er et gammelt Godskontor, nyindrettet med et mere moderne udtryk, samt naturens materialer og jagttrofæer som vi har budt med indenfor.  

”Jagthyblen” har 7 dobbeltværelser med i alt 14 sengepladser, samt eget te-køkken og kan også lejes på ugentlig basis.

Vi serverer gerne morgenmad i den hyggelig spisestue, hvor du nyder udsigten til marker, træer og måske et par af vores fasaner, som er på spadseretur.

Vi kommer gerne med forslag til aktiviteter i nærområdet – eller du kan blot læne dig tilbage i lænestolen med en god bog, nyde en gåtur i skoven eller booke en yogatime. 

BOOKING & RESERVATION
T +45 — 2237 7232
info@jomfruensegede.dk

 
 

GÆSTEVÆRELSER

JOMFRUENS EGEDE

 
J.E-01.jpg
 
 

Alle historiske gæsteværelser er i topform fra gammel tid, nogle store og nogle ekstra hyggelige. Nogle har eget bad og toilet og nogle har badeværelse på gangen – lig’ som i gamle dage. — Og man må gerne rende rundt på gangene i badekåbe og bare tær’!

 

Gratis WiFi på alle værelser


 
je_bnb.jpg
 

OVERNAT HOS OS

JOMFRUENS EGEDE

SOMMER PAKKEN PÅ ‘EGEDE’

FRA 1. JULI - 3. AUGUST
ÅBNER EGEDE OP FOR
OVERNATNING & SOMMEROPLEVELSER


INKLUSIV
Overnatning
i hovedbygningens historiske gæsteværelser eller den stemningsfyldte Jagthybel
Middag i sommer pop-up restauranten
Stort morgenbord

PRISER
inkl. sommerpakke, pr. gæst

Historisk gæsteværelse
(hovedbygningen)
1 nat - DKK 1295 / 2 nætter - DKK 2295

Jagthyblen
1 nat DKK 1195 / DKK 1995

“ADD—ON”

Egede’s naturspa
DKK 100 pr. gæst

Bad & toilet på værelset
DKK 300 pr. nat

HOVEDBYGNINGEN


Pris pr. dobbelt gæsteværelse
DKK 1200

Pris pr. enkelt gæsteværelse
DKK 1100

 

JAGTHYBLEN


Pris pr. dobbelt gæsteværelse
DKK 950

Pris pr. enkelt gæsteværelse
DKK 850

Hele Jagthyblen for jer selv
Søn - tor, fra DKK 3500 pr. nat
Fre - lør, fra DKK 4000 pr. nat

 

MAD & DRIKKE


Egede Morgenbord
DKK 155

Egede Brunch
DKK 285

‘Good Morning Bag’
- leveret til døren
[kun i Jagthyblen]
DKK 125


‘EGEDE’ SOMMER RESTAURANT
[åben fra 1. juli - 3. august 2019]

BRUNCH
KR 285

SNACK KORT
retter fra KR 45

AFTENMENU
KR. 250


JOMFRUENS EGEDE
BED & BREAKFAST

BOOKING & RESERVATION
T +45 — 2237 7232
info@jomfruensegede.dk

 

Amalie & Olly - Wedding-007.jpg
 

UDFLUGTER

JOMFRUENS EGEDE


VORES FAVORITER

 

EGEDE SKOVEN & PICNIC
Ca. 0 min. fra Egede

Nyd naturen omkring Herregården. Gå en tur i parken, oplev den ældgamle fryser, hvor herregårdens beboere saltede og opbevarede fødevarer vinteren over, og se det store 850 år gamle egetræ, som nu er fredet. Gå på jagt efter bær, svampe, æbler og en masse andet som naturen og sæsonen bringer os lige nu.   

Amalie & Olly - Wedding-032.jpg
 

FAXE KALKBRUD & GEOMUSEUM FAXE
Ca. 6 min. kørsel fra Egede

Rejs tilbage i tiden til dengang Danmark var dækket af et dybt hav, og der voksede et stort koralrev, hvor Faxe ligger i dag. Her levede hajer og krokodiller sammen med mere end 500 andre slags dyr.

På Geomuseum Faxe kan du se den dramatiske historie om den sidste store masseuddøden, der hændte for 66 millioner år siden. Du får også fortællingen om hvordan livet rejste sig på ny og dannede det unikke koralrev.

Du kan også gå på fossiljagt i Faxe Kalkbrud og finde dine egne 63 millioner år gamle fossiler.

Faxe Kalkbrud

Faxe Kalkbrud

 

VINGÅRDSTUR · SYDSJÆLLAND & MØN
Ca. 40 min. kørsel fra Egede

Normalt forbinder man vinproduktion med lande under sydligere himmelstrøg, men det danske klima kan faktisk også bruges, og i de senere år er der poppet flere vingårde op rundt omkring i Danmark.

På Sydsjælland kan I fx besøge Vesterhavegaarden Vingård ved Karrebæksminde, hvor der produceres økologisk vin. Her er gårdbutik og mulighed for at komme på rundvisning med efterfølgende vinsmagning og tapas, hvis I har lyst til det. - Ved Kalvehave ligger den dansk-franske vingård Kristianshøj, hvor der produceres både rødvine, hvidvine og dessertvine. Her kan I også komme på rundvisning og smage på de ædle dråber.

gaardbutik-nicolai-perjesi-.jpg
 

KLATREPARK & BANE
Ca. 12 min. kørsel fra Egede

Et besøg i Camp Adventures klatrepark er en skøn hel eller halv-dagsudflugt med hele familien, vennerne eller kollegerne. Klatreparken byder på udfordringer for alle aldre – helt ned til 3 år. Ved ankomst får du sikkerhedsudstyr udleveret og grundig instruktion, og herfra er der fri adgang til alle 10 baner.

 

UDSIGTSTÅRNET
Ca. 12 min. kørsel fra Egede

Få en fantastisk udsigt over Sydsjællands skove med Camp Adventures udsigtstårn. 

Tårnet giver mulighed for at se naturen fra nogle helt nye perspektiver. Du kan komme op og se trækronerne i øjenhøjde. Så vil du stille og roligt komme længere og længere op, og landskabet vil udvide sig. Så vil du allersidst kunne se ud over hele Sydsjælland.

Tårnet åbnede i Marts 2019.  

Skov tårnet

 

STEVNS KLINT
C
a. 24 min. kørsel fra Egede

Kom helt tæt på Stevns Klints UNESCO verdensarv, og brug en dag i området på at studere historien. Det er ikke helt til at forstå før man har været der og set fiskeleret.

Stevns Klint byder på millioner års historie og smuk natur. 

Stevns Klint

Stevns Klint

 

MØNS KLINT
Ca. 60 min. kørsel fra Egede

Med udnævnelse som Danmarks første biosfæreområde i sommeren 2017, peger UNESCO på Møn og de omkring liggende øer, som et helt særligt sted i verden. Et sted med enestående natur i verdensklasse, hvor de lokale formår at leve og arbejde i et bæredygtigt samarbejde med naturen. På biosfæreområdets 450 kvm kan du opleve de fleste danske naturtyper både på land og i vandet samt en rigdom af sjældne dyre- og plantearter, som netop er et af kendetegnene for et biosfæreområde.

Møns Klint

Møns Klint

 

SHOPPING
Ca.
20-60 min. kørsel fra Egede

Skal garderoben fornyes, eller elsker I bare at ose rundt og se på vinduer, er der mange muligheder på Sydsjælland og Møn. I de større byer, Næstved, Præstø, Vordingborg, Store Heddinge og Stege, finder I hyggelige gågader med velkendte kædebutikker og mange sjove specialforretninger. Og er det regn og blæst, er Næstved Storcenter et oplagt mål for en shoppingtur i tørvejr.

Besøg også et af Sydsjællands og Møns mange markeder, hvor I ikke bare kan gøre en god handel, men også opleve en dejlig, afslappet stemning. Og er I på udkig efter et unika, så læg vejen forbi et af områdets mange gallerier eller en af de mange lokale kunsthåndværkere.

tc.jpg
 

GALLERI & KUNST ROADTRIP
Ca.
20-60 min. kørsel fra Egede

Her i destinationen sikres jeres kulturelle oplevelse også gennem vores mange kunstgallerier. Med et stort udvalg, og mange forskellige kunstarter, vil der med garanti være noget for enhver smag. 

På Rønnebæksholm lidt uden for Næstved, vil I opdage at mulighederne er mange. I kan ikke blot gå på opdagelse i den nuværende udstilling - her findes nemlig også et kunstværksted, en café, musikarrangementer og en masse andre arrangementer. Her er plads til udfoldelser, og I kan med fordel sætte ekstra tid af til jeres besøg, så I er sikre på at nå det hele. 

Galleri Emmaus ligger centralt i Haslev, i den gamle højskole. Her finder I et udvalg af moderne og klassisk kunst, som kan betage jer. I kan sågar købe kunsten med hjem, hvis I ikke kan modstå den. Galleriet har mere end 30 anerkendte kunstnere tilknyttet, og får løbende gæsteudstillere på besøg. 

Midt i Stege by på Møn, ligger Liza's Gallery. Det drives af det skønne kunstnerpar, Rupert Sutton og Liza Krügermeier. Her findes malerier og kunstværker for enhver, med skiftende udstillinger året rundt og en blanding af danske og udenlandske kunsterne. 

Ikke langt fra Stege, i Fanefjord, udstilles den internationale samtidskunst i Kunsthal 44 Møen. Et internationalt udstillingssted der bygger på et tæt samarbejde mellem Møns bosiddende kunstnere, og kunstnere fra hele verden. 

kunsthaandvaerk.jpg
 

LERDUESKYDNING
Ca. 0 min. kørsel fra Egede

På Egede er lerdueskydning blevet en aktivitet, som fascinerer rigtig mange mennesker. Unge som ældre. Alle får mulighed for at prøve kræfter med lerduerne. Alt arrangeres af vores faste instruktør, som giver samtlige gæster mod på at forsøge sig igen og igen. Har man lyst til en lidt mildere, men bestemt ikke mindre sjov form, tilbyder vi laserskydning i én af salonerne.

Lerdueskydning på ‘Egede’

Lerdueskydning på ‘Egede’

 

SVÆVEFLYVNING
Ca. 1o min. kørsel fra fra Egede

Noget ganske enestående og usædvanligt. Kun 6 km fra Jomfruens Egede  er der mulighed for at prøve denne fantastiske fritidsfornøjelse. Øst-Sjællands Flyveklub tilbyder instruktion og giver deltagerne en uforglemmelig oplevelse, som få har mulighed for at opleve.

svaerfly.jpeg
 

ACTION BOATS
Ca. 15min. fra Egede

Action Boats drøner ud langs kysten – 11 km fra Jomfruens Egede – med fartglade og jublende gæster om bord.

firmaevent-0.jpg
 

SIGHTSEEING BILLEDER FRA © SYDKYSTDANMARK.DK PR/REGION

SPØRG OS GERNE TIL RÅDS, I FORHOLD TIL
OPTIMALE KOMBINATIONER AF DIVERSE “DAGSTURE”
Se mere på: www.sydkystdanmark.dk